aboutus
lopende band

Suzhou CHO Electric wordt gevestigd in Suzhou, China. Het werd opgericht in 2014 en is geëngageerd aan de ontwikkeling en de verkoop van stofzuigers 7 jaar geweest. Het bedrijf keurt een hoogst marktgerichte strategie goed die ervoor te zorgen dat de plannen van de productontwikkelings de producten goed aan de wereldmarkt worden aangepast kunnen maken. Door jaren van ontwerp en industrie-leidend onderzoek, drijven wij gevoeliger en plezierig de markt van huisoplossingen om te worden. Wij bouwen een wereld die uw huis plezieriger en gelukkig zal maken, en om een nieuwe levensstijl te creëren.

Wij hebben twee fabrieken en 9 productielijnen, dekking 12000 vierkante meters, de jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 1,5 miljoen PCs.

Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd.
de fabrieksbouw productielijn 2 productielijn 1
OEM / ODM

Met een brede waaier van de producten van uitstekende kwaliteit van uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid, en de professionele en goede dienst, hebben wij goede zakelijke relatie met vele klanten rond de wereld.

Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd.
Onze ODM/OEM-Klanten
R & D

Wij geloven dat draadloos de toekomst van stofzuigers zal zijn en geleidelijk aan traditionele geribde stofzuigers zal vervangen. Daarom hebben wij heel wat R&D-middel geïnvesteerd om nieuwe draadloze stofzuigers te ontwikkelen. In onlangs jaren, hebben wij vele productenoctrooien over de wereld goedgekeurd.

Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd.
Product Pantents Certificaten
Contactgegevens