aboutus

Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd.

Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: 300~350
Jaarlijkse omzet: >80000000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Suzhou CHO Electric Appliance werd gevestigd in Maart 2014, en gelegen in Taiping-Stad van Xiangcheng-District, Suzhou-hebben de Stad, waar voor vervoer zeer geschikt is, 10 minuten aan Suzhou-het Noordenstation, en 1 uur aan Wuxi-Luchthaven of de luchthaven van Shanghai Hongqiao, en het het ISO-certificaat in Augustus 2014 en naam van „Nationale high-tech ondernemingen“ in Okt. 2018.
Ons bedrijf heeft twee workshops en behandelt een gebied van 12.000 vierkante meters en heeft 8 lopende band met rond 200 personeelsleden, is de jaarlijkse productiecapaciteit 2.000.000 PCs-stofzuigers. Wij hebben 5 ervaren structuuringenieurs, 8 kwaliteitsingenieurs, die allen in deze industrie meer dan 10 jaar werkten.
Wij specialiseren ons in het ontwerpen, productie en de verkopende stofzuiger van gelijkstroom, nu hebben wij verschillende types van handige de stok stofzuiger van gelijkstroom, met normale motor of BLDC-motor. Voor deze producten, hebben wij uitvindingsoctrooi en ontwerpoctrooi. Ook gingen deze producten allen de certificaten van GS, Ce, EMC, LVD, ROHS, BEREIK, PAHS, ERP, etc… over.
Met het geloof van „creeer meer waarde aan klant“, verstrekken wij uitstekende producten en de professionele dienst aan de cliënten over de hele wereld, „stabiele kwaliteit, concurrerende prijs, korte levertijd“ is altijd onze achtervolging, zullen wij altijd ons beste de beste producten van kostenprestaties aan onze klanten doen verstrekken.
Wij die lange en vriendschappelijke die samenwerking met u ernaar uit zien te vestigen op wederzijdse winst wordt gebaseerd, en welkom te heten om zich bij ons aan te sluiten!

Geschiedenis

CHO werd gevestigd in 2014 en wij hebben de snelle ontwikkeling van CHO de jongste jaren getuigd. Het bedrijf heeft nu een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 1,5 miljoen eenheden en jaarlijkse verkoop van meer dan 80 miljoen Amerikaanse dollars. Meer dan 90% van de producten worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Westelijk Europa, Oost-Azië en andere landen.

Ons Team

Wij zijn een jong en energiek team, hebben de meesten van ons stevige ervaring in de stofzuigerindustrie.

China Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Suzhou CHO Electric Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens