products

2000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CHO
Certificering: GS, CE, ROHS, FCC, CCC
Modelnummer: 201
Min. bestelaantal: >=1000 dozen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 700*265*185mm, brutogewicht 4.1Kgs
Levertijd: 40 dagen
Betalingscondities: L/C bij gezicht, T/T
Levering vermogen: 6000 PCs per dag
Gedetailleerde informatie
Type: De draadloze Stofzuiger Fade Free 22kPa 2000mAh van Homehold Zuig: 22kPa
Het laden tijd: 4-5 uren Werktijden: 40 minuten
Stofcapaciteit: 0.5L Macht (w): 220
Voltage (v): 22.2 Lawaai: 70dBa
Garantie: 1 jaar Installatie: GEHOUDEN HAND -
Functie: Droog Kleur: Aangepaste ODM merken
Batterij: Li-ionen Toebehoren: Machtsborstel, metaalbuis die, spleet nozzzle, bursh, lastenbasis bestrooien
Materiaal: ABS Filter: Wasbare HEPA+cyclone
Hoog licht:

Fade Free Wireless Vacuum Cleaner

,

2000mAh draadloze Stofzuiger

,

22 KPa-Huishouden Stofzuiger


Productomschrijving

De draadloze Stofzuiger Fade Free 22kPa 2000mAh van Homehold

 

Productomschrijving:


1. Langzaam verdwijnen-vrije zuiging

De langzaam verdwijnen-vrije Zuigings Stofzuiger met 220W 22Kpa is het uiteindelijke gemak, die u toestaan om tot van 30 minuten langzaam verdwijnen-vrije, verenigbare zuigings werkende tijd met een verwijderbare batterij te genieten. De vloerborstel en de zuigingscontrole staan u toe om het schoonmaken van elke oppervlakte te optimaliseren, en de gemakkelijk-aan-lege 0.5L-stofkop staat het geschikte ononderbroken schoonmaken toe. Dit product weegt slechts 1.8Kgs, is licht, maar krachtig, en kan harde vloeren en tapijten behandelen. Het is veelzijdig en kan als stok stofzuiger, een handbediende stofzuiger worden gebruikt voor vloer het schoonmaken en auto het schoonmaken, of de handbediende stofzuiger rechtstreeks aansluiten aan de vloerpijp om treden gemakkelijk schoon te maken.

 

2. Productparameter

Productnaam De draadloze Stofzuiger Fade Free 22kPa 2000mAh van Homehold
Functie Droog
Installatie GEHOUDEN HAND -
Voltage 25.9
macht 220
Kleur Aangepast
Het laden tijd 4-5H
Werktijd 20-30mins
Stofcapaciteit 0.6L
Zuigingsmacht 20KPA super Zuigingsmacht
Batterij 2000mAh

 

3. Hoog rendementmotor

De handbediende Stofzuiger gebruikt een unieke hoog rendementmotor om een hoge zuigingsmacht van 22kpa te verstrekken. Het ultra-light lichaam maakt schoonmaken gemakkelijker en maakt het schoonmaken van de ruimte niet meer vermoeiend. De verwijdering van het ultra-groot-capaciteitsstof en anti-allergeen volledig verzegeld de technologie kan meer dan 99,99% van stof en allergenen in een vacuüm opsluiten. De roterende leiding kan de manipulatie in en rond hindernissen en meubilair volledig controleren, en de elektrische borstelrol kan worden aangezet of weg, verstrekkend uitstekende prestaties op tapijten en naakte vloeren. De stofborstels en de spleethulpmiddelen verstrekken het veelzijdige schoonmaken door het huis. De draadloze stofzuiger vermijdt het probleem van wordt verward met draden.

 

4. Het vangen van kleine deeltjes

Het binnenland keurt een efficiënt de filtersysteem van de 5 stadium volledig verzegeld cycloon en de recentste 5 groepen concentrische cycloongroepen goed, die 99,99% van fijne deeltjes zo kunnen vangen klein zoals 0.1um, en sterke middelpuntvliedende kracht verstrekken om vuil effectief te scheiden. Het voorziet elke gebruiker van de uiteindelijke schone lucht en een uitstekende het schoonmaken ervaring. Nota: Het filterapparaat kan met water worden gewassen. Het regelmatige schoonmaken van de filter/de spons kan de zuigingsmacht verhinderen het verzwakken en te belemmeren.

 

5. Veelvoudige toebehoren

De draadloze Vacuüm en Tapijtreinigingsmachine het draadloze ontwerp en de multifunctionele toebehoren staat u aan toe vrij en gemakkelijk omzet in een handbediende stofzuiger om hoeken, treden, en hiaten te bereiken. Het harde/zachte varkenshaar is geïntegreerd op een verwarde rol, geschikt voor diverse vloer types en de hulp verhindert haar het verpakken; De gekenmerkte LEIDENE lichten kunnen elke donkere hoek houden, zoals vuil schoon onder meubilair. De flexibele horizontale omwenteling 180° en 90° boven en beneden omwenteling staan u toe om het huis in alle richtingen schoon te maken.

 

6. Cycloontechnologie en hoog rendementfiltratie:

De 5 niveauhepa filter kan 99,97% van allergenen zo verwijderen laag zoals 0,3 µm. Het kan kleine deeltjes onder de sleutel sluiten zonder het lekken, en geeft verse lucht zonder allergenen vrij. Nota: De filterdelen kunnen met water worden gewassen. Het regelmatige schoonmaken van de filter kan het verzwakken van zuiging en het belemmeren verhinderen.

 

7. Flexibele LEIDENE elektrische vacuümborstel:

Een draadloze stofzuiger met een draaibaar vloer pijp-geleid licht 180° zorgt ervoor dat geen puin wanneer het zuigen wordt genegeerd. Dit betekent dat geen stof en vuil niet worden ontdekt. U kunt de rollen van de vloerpijp snel en gemakkelijk verwijderen. Het gebruiken van een haar schoonmakende borstel kan verward haar onmiddellijk verwijderen.


2000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 02000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 12000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 22000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 32000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 42000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 52000mAh draadloze Stofzuiger Fade Free Household 22kPa 6

Contactgegevens
Walt Wang

Telefoonnummer : 0086-13776046216