products

Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: CHO
Certificering: CE/CB/EMC/ROHS
Modelnummer: 205
Min. bestelaantal: 1000
Prijs: Negotiable
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 6000 PCs per dag
Gedetailleerde informatie
TYPE: Stofzuiger Het laden Tijd: 4h
Functie: Droog Installatie: GEHOUDEN HAND -
Voltage (v): 22.2 Macht (w): 140
Kleur: Aangepast Werktijd: 15~30minutes
Stofcapaciteit: 0.6L Batterijtype: Lithium 2200mAh*6
Zuigingsmacht: 11KPA
Hoog licht:

Aangepaste Handbediende Draadloze Stofzuiger

,

2 in 1 Handbediende Draadloze Stofzuiger


Productomschrijving

Draadloze Stofzuiger, Krachtige Zuiging, 2 in 1 Draadloze Handbediende Vac voor Harde Vloer

 

CHO e-Catalogue.pdf

 

Stofzuiger met de Nieuwe Motor van 2021 wordt uitgerust, en Krachtig Filtratiesysteem dat. de Batterijknoop zet de Maximumzuigingsmacht aan, die Schoonmaken Efficiënter maken.

 

De 20 Reeksen heeft een aantal innovatieve technologieën die het het mogelijk maken om meer macht langer te duren en aan te trekken dan conventionele vacua. Breek de traditionele tijd van het stofzuigergebruik en zuigings de onverenigbare situatie

 

De versie verstrekt de 140 watts krachtige zuiging om elke het schoonmaken te ontmoeten eist, puin en stof, crumbs en huisdierenharen in minuut opneemt. Het presteert goed op allerlei hard vloeren, tapijt, treden en vensterbanken, bank en bed, bureau en gordijn, enz.

 

Het het filtreren effect is 40-60% beter dan de algemene stofzuiger. Wanneer u het draadloze vacuüm gebruikt, helpen de multi-kegelcyclonen afzonderlijke stof en lucht effectiever, centrifugeren door veelvoudige filtergaten om perfecte resultaten te bereiken, en vermijden secundaire verontreiniging.

 

Te hoeven niet om de steun in de muur te boren voor het hangen, ook helling niet tegen een muur vereisen, te bevind me overal het vacuüm wanneer u wordt vermoeid. Bovendien, het rek van de gehechtheidsopslag op de buis voor besparingsruimte kunnen zou worden vastgeklemd.

 

Met lage wijze, heeft het draadloze vacuüm 30 minuten levensduur batterij. Onze unieke technologie van de batterijbesparing zorgt ervoor dat de zuiging van de stofzuiger altijd in een staat van hoge macht en laag machtsverlies is.

 

De belangrijkste machinegewichten slechts 4.8lb die met verschillende gehechtheid voor verschillende taken kunnen worden uitgerust.

 

Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 0Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 1Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 2Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 3Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 4Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 5Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 6Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 7Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 8Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 9Harde Vloer Handbediende Draadloze Stofzuiger 2 in Aangepaste 1 10

Contactgegevens
Walt Wang

Telefoonnummer : 0086-13776046216